Bilimsel Yayınlar

Merkez personeli yayınları:

Makaleler:
  • Erdoğdu, F. (2022). Online Knowledge Construction for Teachers on Social Media: A Community Perspective for Practice. Asian Journal of Distance Education, 17(1), 17-33.
  • Erdoğdu, F., & Çakıroğlu, Ü. (2021). The educational power of humor on student engagement in online learning environments. Research and Practice in Technology Enhanced Learning16(1), 1-25.
  • Ömür Akdemir, “Yükseköğretimimizde Uzaktan Eğitim”, Yükseköğretim ve Bilim Dergisi, cilt 1, sayı 2, sayfa 69-71, 2011, PDF

Bildiriler:
  • Erdoğdu, F. (2021). Uzaktan Öğretim Sürecinde Üniversite Öğrencilerinin Uzaktan Öğreticilerden Beklentileri. Presented at the ERPA International Congresses on Education 2021, Sakarya.

Kitap Bölümleri:
  • Erdoğdu, F., & Çakıroğlu, Ü. (2022). Use of Humor in Instructional Multimedia for Asynchronous Online Learning: Design Process of Humorous Elements. In Handbook of Research on Managing and Designing Online Courses in Synchronous and Asynchronous Environments (pp. 273-293). IGI Global.