Proje Yarışmaları Danışmanlık Eğitimi

Proje Yarışmaları Danışmanlık Eğitimi kursu, Bu Benim Eserim İlköğretim Öğrencileri Fen Bilimleri ve Matematik Proje Çalışması TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projesi yarışması gibi yarışmalara katılacak olan öğrencilere danışmanlık yapacak olan öğretmenleri, velileri ya da 18 yaşını doldurmuş bu alanda kendini yetiştirmek isteyen kişileri kapsamaktadır. 12 saat eğitim süresi bulunmaktadır. Bu kursa katılan kişiler, belirtilen proje yarışmaları daha etkin danışmanlık hizmeti verebileceklerdir. Ayrıca günümüz çağdaş eğitim yaklaşımlarından olan proje tabanlı öğrenme modelini daha verimli bir şekilde kullanmayı öğreneceklerdir.

Proje Yarışmaları Danışmanlık Eğitimi Kursuna başvurmak ve kayıt olmak için Kursiyer Bilgi Formunun  doldurulması ve e-posta ile kurs ücretinin yatırıldığı gün uzem@beun.edu.tr  adresine Kursiyer Bilgi Formu başlığı ile gönderilmesi gerekmektedir. Kurs başvuruları süreklidir.

Proje Yarışmaları Danışmanlık Eğitimi BEÜ Ereğili Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Hasan Said TORTOP tarafından verilmektedir.

Ayrıntılı bilgi ve kurs içeriği için tıklayınız. Kurs ücreti ve ödeme bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

This entry was posted in Programlar. Bookmark the permalink.

Comments are closed.